Alle

I·KAI·KA Træningstøj 

I·KAI·KA byder dig velkommen ind i et univers af træningstøj og tilbehør til kvalitetsbevidste kvinder. Alle vores designs, er skabt med et enestående fokus på at opfylde alle de krav, du måtte stille til dit træningstøj - så du kan præstere bedst muligt! En brændende passion for sport, og utallige timers træning udmøntes i det danske sportsbrand: I·KAI·KA.

 1. Luna Shorts
  DKK 299,00
 2. Khloe Shirt Grå
  DKK 399,00
 3. Brenda T-shirt Mørk Rosa
  DKK 199,00
 4. Brenda T-shirt Sort
  DKK 199,00
 5. Brenda T-shirt Blå
  DKK 199,00
 6. Brenda T-shirt Grøn
  DKK 199,00
 7. Khloe Shirt
  DKK 399,00
 8. Kylie Tights
  DKK 499,00
 9. Evelyn Shorts
  DKK 299,00
 10. Amy Tights uden lomme
  FØR DKK 499,00
  Fra DKK 350,00
 11. Amy Tights med lomme
  DKK 499,00
Side

Træningstøj i særklasse

Glem alt om tights, der falder ned, eller bliver halvgennemsigtige, når du bukker dig ned. Sports BH’en, der gnaver eller ikke støtter optimalt. Produkterne fra I·KAI·KA, er alle gennemtænkte og udførligt udarbejdet i kvalitetsmaterialer, i en sådan grad, at du kunne foranledes til at tro, de var syet specielt til dig. Mærk selv den overtrufne komfort og sublime pasform, som kendetegner alle I·KAI·KAs produkter.

Træn, sved og oplev, at dit træningstøj giver dig stor bevægelsesglæde- og frihed, uagtet om du dyrker cross-fit, holdsport eller løber en tur i det fri.

På I·KAI·KA shoppen finder du alt, du behøver for at iklæde dig det perfekte trænings-outfit. Forhåbentlig finder du også andet og meget mere, end dit nye yndlingstræningstøj, her på shoppen; Find inspiration i vores blog eller på #ikaikadk, hvor vi deler alt fra personlige sejre, træningsfif til produktnyheder.

Vores mission er at skabe komfortabelt træningstøj, der gør dig i stand til at finde din indre styrke frem - hver dag!