Alle

I·KAI·KA Træningstøj 

I·KAI·KA byder dig velkommen ind i et univers af træningstøj og tilbehør til kvalitetsbevidste kvinder. Alle vores designs, er skabt med et enestående fokus på at opfylde alle de krav, du måtte stille til dit træningstøj - så du kan præstere bedst muligt! En brændende passion for sport, og utallige timers træning udmøntes i det danske sportsbrand: I·KAI·KA.

 1. Tonya Tights
  DKK 499,00
 2. VICTORIA TIGHTS
  DKK 499,00
 3. Saga Vinter Tights
  DKK 649,00
 4. Rebecca Shorts
  DKK 299,00
 5. Quinn Shorts
  DKK 299,00
 6. Pearl Shorts
  DKK 299,00
 7. Ollie Tights
  DKK 499,00
 8. Oliver T-shirt
  DKK 199,00
 9. Carter Shorts
  DKK 299,00
 10. Marielle Tights
  DKK 499,00
 11. Nala Capri Tights
  DKK 399,00
Side

Træningstøj i særklasse

Glem alt om tights, der falder ned, eller bliver halvgennemsigtige, når du bukker dig ned. Sports BH’en, der gnaver eller ikke støtter optimalt. Produkterne fra I·KAI·KA, er alle gennemtænkte og udførligt udarbejdet i kvalitetsmaterialer, i en sådan grad, at du kunne foranledes til at tro, de var syet specielt til dig. Mærk selv den overtrufne komfort og sublime pasform, som kendetegner alle I·KAI·KAs produkter.

Træn, sved og oplev, at dit træningstøj giver dig stor bevægelsesglæde- og frihed, uagtet om du dyrker cross-fit, holdsport eller løber en tur i det fri.

På I·KAI·KA shoppen finder du alt, du behøver for at iklæde dig det perfekte trænings-outfit. Forhåbentlig finder du også andet og meget mere, end dit nye yndlingstræningstøj, her på shoppen; Find inspiration i vores blog eller på #ikaikadk, hvor vi deler alt fra personlige sejre, træningsfif til produktnyheder.

Vores mission er at skabe komfortabelt træningstøj, der gør dig i stand til at finde din indre styrke frem - hver dag!