Denne historie er svær at fortælle kort. 

Men skal den være kort, så var vi kort fortalt irriteret over den kvalitet vi ofte rendte ind i på markedet for sportstøj. Især ved tights var vi voldsomt provokerede over at vise trusser, når vi skulle squatte samt at medbringe gaffatape, når vi skulle løbe. Dette skabte ideen til IKAIKA, vi fandt en leverandør, bestilte tights hjem, åbnede en webshop og så var vi i gang. Men der har selvfølgelig været mange flere tanker og handlinger bag! 

Dette fører til en længere blogserie omkring opstarten af IKAIKA. Vi forsøger at være meget åbne om succes, fejl, tanker, produkter, beslutninger, iværksætteri, dagligdagen og meget mere. Derudover vil vi gerne give et indblik i kvinderne bag, hvordan elitesport, uddannelse og iværksætteri går hånd i hånd (… eller i hvertfald fungerer) og det at gå fra 2 til 3 i ejerkredsen. I kan forvente ca. et nyt indlæg hver uge. 

Da nogle indlæg kan blive relativt lange vil vi forsøge at lave en kort introduktion hver gang, så du kan beslutte dig for, om du orker at læse det hele. Ved at fortælle IKAIKAs og vores historie på denne måde, får du muligheden for at komme med bagom, men også at stille spørgsmål, komme med kommentarer eller foreslag. 

De fleste opslag vil være skrevet fra VORES synsvinkel, men der vil også forekomme indlæg, der tager udgangspunkt i individuelle tanker og synspunkter. Skulle dette være tilfældet vil indlægget være afsluttet med ” // og den pågældendes navn”.

Skulle du have inputs til ønskede emner, kommentarer eller spørgsmål, da skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet nedenfor eller på mail: [email protected]

Let’s get started – We got a story to tell

// Louise & Kathrine