Jeg havde fundet navnet fra start! Der var ingen tvivl. Jeg har tidligere fortalt at jeg altid gerne har ville være selvstændig i livet efter håndbold. Jeg har også, i takt med at min håndboldkarriere tog fart, vidst at jeg vil udnytte den position jeg skaber mig i håndboldverden til det liv jeg skal leve efter.

Vi opretter interessentskabet Beastmode Sports I/S, bestiller domænet til hjemmesiden www.beastmodesports.dk og laver vareprøver med Beastmode Sports Logo. Næste skridt: varemærkerettighederne over Beastmode Sports. Og her vender det hele! Når jeg kigger tilbage, er dette et altafgørende moment i vores videre færd og jagt på succes. Vi får afslag! En tysker har rettighederne over Beastmode i samme kategori.

Da et interessentskab er lig med personlig hæftelse, turde vi ikke gå videre med det navn. Vi skulle ikke risikere at få en tysker på nakken. Men hvad gør man så? Hvordan finder man et nyt navn? Vi var virkelig på bar bund, for var der én ting vi hele tiden havde været sikre på, så var det navnet

mytologi, græsk mytologi og oversatte ord, vi gerne ville identificere os med, til sprog i hele verden. Intet match! Enten kunne vi ikke lide det ellers var det allerede taget. Vi ville gerne være så unikke som muligt, men samtidig have et navn, der gav mening og lød godt. Vi følte os lost og løb så småt tør for ideer.