Dette er første spadestik til en blog her på ikaika.dk. Efter en masse overvejelser, synes vi det var på tide at give jer et større indblik i, hvem og hvad Danmarks nye sportsmærke er. Ud over at i får større indblik kvinderne bag samt Investor Mads, så vil vi også rigtig gerne dele tankerne bag beslutningerne vi tager, især hvad angår produkterne. Her håber vi også at i vil byde ind med kommentarer, så vi hele tiden optimerer produkterne til, hvad I har brug for.

For at krydre bloggen lidt vil vi også forsøge at smide opskrifter, træningsøvelser, interviews med ambassadører og meget mere op. Kun fantasien sætter grænser. Inputs i forbindelse med blogposts modtages også gerne. Som altid ønsker vi at inddrage jer mest muligt!

I spørger måske jer selv – skal man så tilmelde sig nyhedsbrevet? Svaret er JA! Som nyhedsbrevslæser får du unikke tilbud og ikke mindst besked om nye produkter som de første! Derudover får du jo 15% på første køb. Bloggen skal ses som vores mulighed for at uddybe valg, spørgsmål, kommentarer og andet vi finder relevant for JER.

Vi håber at i vil med på rejsen 

// Louise & Kathrine