Handelsesbetingelser

Generelle oplysninger:

IKAIKA  ApS

Skaboeshusevej 182

5800 Nyborg

CVR: 39459124

Etableringsår: 2016

Email: info@ikaika.dk

Facebook: IKAIKA.DK

Instagram: @ikaikadk

Betaling:

Du kan betale med følgende kort:

VISA, VISA ELECTRON, VISA Debit, MasterCard og MasterCard Debit. Vi tager ikke kortgebyrer.

Ved køb trækkes beløbet først, når varen afsendes. I tilfælde af manglende dækning på dit kort, forbeholder IKAIKA ApS sig retten til at annullere din ordre. Skulle dette ske, informeres du herom via den e-mail, du har oplyst ved ordreafgivelsen.

Levering:

Leveringstiden forventes at være 2-3 hverdage. Vi tilbyder levering med GLS Denmark. Du kan ved ordreafgivelse vælge at få leveret til privatadresse eller pakkeboks. Så snart pakken er afsendt, vil du få en e-mail tilsendt med tracking nummer, så du kan følge din pakke.

NB: Er det presserende, at din ordre kommer tidligere frem end vores normale leveringstid (eksempelvis hvis denne skal anvendes i forbindelse med mærkedage), er du mere end velkommen til at sende en mail til info@ikaika.dk, og så skal vi gøre vores ypperste for, at din ordre kommer ud ad døren hurtigst muligt.

Fragt til GLS Pakkeshop: Kr. 29,-

Fragt til Privat adresse: Kr. 49,-

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@ikaika.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (indsæt varetyper).

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: (indsæt beløb).

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: IKAIKA  ApS

Skaboeshusevej 182

5800 Nyborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  For at gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, bedes du sende en mail til: info@ikaika.dk, hvor du oplyser følgende:

Fulde navn

Fakturanummer

Vare(r) du ønsker at returnere

Desuden bedes du i returpakken vedlægge og udfylde den standard returneringsformular, der er medsendt i pakken. Formularen findes også længere nede på denne side.

Reklamation:

Når du handler med IKAIKA ApS finder købelovens mangelsregler anvendelse. IKAIKA ApS yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Mener du, at din vare har en fejl eller mangel, skal du kontakte IKAIKA ApS på mail: info@ikaika.dk og sende følgende informationer:

En fyldestgørende beskrivelse af fejlen/manglen

Beskrivelse af emballagens tilstand

Fakturanummer samt kopi af købskvitteringen

Dato

Navn

Adresse

Postnummer/By

Send gerne billeder af produktet.

Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Alle reklamationer bedes sendes retur til Skaboeshusevej 182, 5800 Nyborg. Husk at vedlægge en kopi af købskvitteringen samt at tilbagesende varen i forsvarlig emballage. Vi råder til at returneringen sler i den emballage, du har modtaget varen/varerne i, da disse er udstyret med genluk, og dermed beregnet hertil. Se video nedenfor. Sørg for at få en kvittering for afsendelsen, så pakken kan spores, og vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger i tilfælde af, at reklamationen er berettiget.

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: IKAIKA  ApS, Skaboeshusevej 182, 5800 Nyborg

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:_____________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

Uafhentede varer:

Ved uafhentede varer debiteres kunden de omkostninger, der er forbundet med returneringen.

Bytteservice:

Ønsker du at bytte en vare, bedes du informere herom på mail til info@ikaika.dk og sende varen retur. Vedlæg en udfyldt standard returneringsformular, som var sendt med pakken. Denne formular kan også findes ovenfor. Varer, der betragtes som brugt, kan ikke ombyttes. Det er selvfølgelig tilladt at prøve varen, som hvis du prøvede varen i en fysisk butik. Fragtomkostninger i forbindelse med ombytning afholdes af køber.

Persondatapolitik:

Når du bestiller ved IKAIKA ApS har vi behov for oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, for at bestillingen kan leveres til dig samt at ordrebekræftelse og faktura kan sendes til dig. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Personoplysningerne registreres hos IKAIKA  ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ikaika.dk. Disse rettigheder har du efter persondataloven De dataansvarlige i IKAIKA ApS er Louise Melchier Nilsson & Kathrine Brothmann Heindahl.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på info@ikaika.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.02.2019

Caitlyn fitness tights til crossfit yoga gymnastik løb styrketræning. Tights der er squat sikre og bliver siddende hvor de skal.