Handelsesbetingelser

Generelle oplysninger:

IKAIKA  ApS

Skaboeshusevej 182

5800 Nyborg

CVR: 39459124

Etableringsår: 2016

Email: info@ikaika.dk

Facebook: IKAIKA.DK

Instagram: @ikaikadk

Betaling:

Du kan betale med følgende kort:

VISA, VISA ELECTRON, VISA Debit, MasterCard og MasterCard Debit.

Ved køb trækkes beløbet først, når varen afsendes. I tilfælde af manglende dækning på dit kort, forbeholder IKAIKA ApS sig retten til at annullere din ordre. Skulle dette ske, informeres du herom via den e-mail, du har oplyst ved ordreafgivelsen.

Levering:

Leveringstiden forventes at være 3-5 hverdage. Vi tilbyder levering med GLS Denmark. Du kan ved ordreafgivelse vælge at få leveret til privatadresse eller pakkeboks. Så snart pakken er afsendt, vil du få en e-mail tilsendt med tracking nummer, så du kan følge din pakke.

NB: Er det presserende, at din ordre kommer tidligere frem end vores normale leveringstid (eksempelvis hvis denne skal anvendes i forbindelse med mærkedage), er du mere end velkommen til at sende en mail til info@ikaika.dk, og så skal vi gøre vores ypperste for, at din ordre kommer ud ad døren hurtigst muligt.

Returnering:

Nedenstående er gældende uanset om du ønsker at returnere din vare/dine varer grundet fortrudt køb, ombytning eller reklamation.

Du bærer risikoen, indtil varen er modtaget af IKAIKA ApS, og du er dermed ansvarlig for, at varen er forsvarligt pakket under returnering. Returneringen bør foregå i den emballage, du har modtaget varen/varerne i. Disse er nemlig beregnet til formålet, idet de er udstyret med genluk. Se videoen nedenfor. Skades varen grundet mangelfuld emballering, kan det medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad, der er nødvendig i henhold til varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må således afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter IKAIKA ApS varen som taget i brug, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsværdi.

Fortrydelsesret:

Du kan trygt bestille dine julegaver allerede nu! Varer købt fra 10. November og frem til 24. December kan byttes indtil 14. Januar 2019. Ønskes varerne byttet eller returneret bedes du kontakte IKAIKA ApS hurtigst muligt herom.

Hvis ovenstående betingelser i forbindelse med fortrydelsesretten er opfyldt, returneres købesummen minus eventuelle direkte omkostninger, vi skulle have i forbindelse med returneringen til det betalingskort, der blev anvendt ved varekøbet, når IKAIKA ApS er i besiddelse af varen/varerne igen.

For at gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, bedes du sende en mail til: info@ikaika.dk, hvor du oplyser følgende:

 • Fulde navn
 • Fakturanummer
 • Vare(r) du ønsker at returnere

Desuden bedes du i returpakken vedlægge og udfylde den standard returneringsformular, der er medsendt i pakken. Formularen findes også længere nede på denne side.

Reklamation:

Når du handler med IKAIKA ApS finder købelovens mangelsregler anvendelse. IKAIKA ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Mener du, at din vare har en fejl eller mangel, skal du kontakte IKAIKA ApS på mail: info@ikaika.dk og sende følgende informationer:

 • En fyldestgørende beskrivelse af fejlen/manglen
 • Beskrivelse af emballagens tilstand
 • Fakturanummer samt kopi af købskvitteringen
 • Dato
 • Navn
 • Adresse
 • Postnummer/By
 • Send gerne billeder af produktet

Vedlæg også standard returneringsformularen udfyldt i pakken, du returnerer til IKAIKA ApS. Standard returneringsformularen er vedlagt i pakken, du har modtaget, eller kan findes længere nede her på siden.

Såfremt der er tilstrækkelig dokumentation, vil du modtage et nyt produkt. Al emballage, samt varen skal bevares, og må ikke anvendes før reklamationen er færdigbehandlet.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der direkte eller indirekte er opstået som følge af fejlagtigt brug af varen, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. IKAIKA ApS skal kontaktes hurtigst muligt og inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen. Med rimelig tid menes ved modtagelse af varen. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale eventuel kreditering.

Alle reklamationer bedes sendes retur til Skaboeshusevej 182, 5800 Nyborg. Husk at vedlægge en kopi af købskvitteringen samt at tilbagesende varen i forsvarlig emballage. Returneringen bør foregå i den emballage, du har modtaget varen/varerne i, da disse er udstyret med genluk, og dermed beregnet hertil. Se video nedenfor. Sørg for at få en kvittering for afsendelsen, så pakken kan spores, og vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger i tilfælde af, at reklamationen er berettiget.

Standard returneringsformular:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at benytte min ret til fortrydelse, reklamation eller ombytning i forbindelse med min købsaftale.

Er der tale om fortrudt køb, ombytning eller reklamation?

Vare(r), der ønskes returneret:

Hvis der er tale om brug af reklamationsret, beskriv da fejlen, mangler og emballagens tilstand:

Er der tale om ombytning, hvilken str. ønskes produktet ombyttet til?

Bestilt den:

Modtaget den:

Dato:

Fakturanummer:

Navn:

Adresse:

Postnummer/By:

E-mail:

Telefonnummer:

Uafhentede varer:

Ved uafhentede varer debiteres kunden de omkostninger, der er forbundet med returneringen.

Bytteservice:

Ønsker du at bytte en vare, bedes du informere herom på mail til info@ikaika.dk og sende varen retur. Vedlæg en udfyldt standard returneringsformular, som var sendt med pakken. Denne formular kan også findes ovenfor. Varer, der betragtes som brugt, kan ikke ombyttes. Det er selvfølgelig tilladt at prøve varen, som hvis du prøvede varen i en fysisk butik. Fragtomkostninger i forbindelse med ombytning afholdes af køber.

Persondata politik:

I dette afsnit er det beskrevet, hvordan IKAIKA ApS (CVR: 39459124) indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med køb og henvendelser hos IKAIKA. Derudover vil dette afsnit også gælde de oplysninger vi indsamler, når du besøger os på www.ikaika.dk.

Når du besøger www.ikaika.dk indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Disse oplysninger bruges til statistik og adfærdsmønstre for at forbedre kundeoplevelsen og hjemmesidens performance. Desuden anvendes disse oplysninger til målrettet markedsføring og retargeting på sociale medier og display annonceringer.

Når du bestiller ved IKAIKA ApS har vi behov for oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, for at bestillingen kan leveres til dig samt at ordrebekræftelse og faktura kan sendes til dig. Dine kortoplysninger håndteres og krypteres af QuickPay, og IKAIKA ApS har derfor ikke adgang til disse følsomme oplysninger. For at sikre så høj en sikkerhed som mulig er hjemmesiden www.ikaika.dk ydermere SSL certificeret.

Oplysningerne benyttes også til at overholde juridiske forpligtelser i forbindelse med regnskabsaflæggelse, samt at forhindre misbrug og svig.

Deltager du i en konkurrence på hjemmesiden, instagram eller facebook, indsamler vi oplysninger for at kunne kontakte vindere samt sende præmier afsted.

Dine personlige oplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre det er angivet i følgende afsnit. Ved mistanke om ulovligheder påtager vi os retten til, i henhold til lovgivningen, at videregive oplysninger til offentlige myndigheder. Dette kan være oplysninger til politi og skat.

For at kunne levere købte varer videregiver vi personlige oplysninger til tredjepart (GLS). Vi samarbejder med eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Dette er blandt andet i forbindelse med udvikling af tekniske platforme samt målrettet markedsføring på de sociale medier. Derudover videregives dine oplysninger til at behandle finansielle transaktioner og at sende dig faktura (Dinero).

Alle databehandlere er der indgået en såkaldt DPA med, som sikrer at persondataloven overholdes, når der deles data med tredjepart. Alt dette skal give dig den mest optimale købsproces.

Ved køb på www.ikaika.dk bliver dine oplysninger registreret, men du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved data opbevaret af IKAIKA ApS eller 3. part. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@ikaika.dk.

De dataansvarlige i IKAIKA ApS er Louise Melchier Nilsson & Kathrine Brothmann Heindahl.

Cookies:

IKAIKA ApS bruger cookies til at lagre website statistik med det formål at optimere brugerens oplevelse af webshoppen, optimere design på webshoppen og målrette markedsføringen til forbrugeren.

Returnering af varer:

Caitlyn fitness tights til crossfit yoga gymnastik løb styrketræning. Tights der er squat sikre og bliver siddende hvor de skal.