• 5 star review  Sportstøj af høj kvalitet! 🙂

  Caroline Rebien Hartmann Avatar Caroline Rebien Hartmann
  7. February 2018

  5 star review  Fantastiske tights og fantastisk service!

  Majken Søndergaard Avatar Majken Søndergaard
  22. May 2018

  5 star review  De absolut bedste tights jeg har haft! kunne leve i dem, så behagelige er de at have på skønt som stor pige at kunne føle sig så godt tilpas i træningstøj

  Johanne Petersen Avatar Johanne Petersen
  16. March 2018
 • 5 star review  Super god service

  Dorte Smidemann Avatar Dorte Smidemann
  14. June 2018

  5 star review  Helt fantastiske tights! Jeg har altid hadet tights og følt mig utilpas og skvabset. Med mine tights fra Ikaika føler jeg mig fantastisk til mode. De sidder godt, holder ALT inde og er virkelig squatsikre. Overvejer tit at beholde dem på, fordi de bare er så lækre at have på. Tusind tomler op herfra. Kan kun anbefales

  Heidi Batz Danielsen Avatar Heidi Batz Danielsen
  29. April 2018

  5 star review  De perfekte tights ! Endelig nogle, der er squatsikre og super behagelige at have på ! Som om det ikke var nok, er det unge, danske iværksættere, som står bag, hvilket bestemt er værd at bakke op om

  Camilla Fangel Avatar Camilla Fangel
  23. May 2018
 • 5 star review  Elsker mine tights fra jer! Leveringen er super hurtig og det er mine ynglings! skal så meget have nogle flere

  Agnete Budtz Thomsen Avatar Agnete Budtz Thomsen
  7. January 2018

  5 star review  Endelig! Et par tights der IKKE viser trusser til resten af fitnesscentret. Har prøvet mange forskellige tights, og de her fra Ikaika indtager klart førstepladsen! Hvorfor? 1) De er ikke gennemsigtige pga det dobbelte lag stof. 2) De er tætsiddende og falder ikke ned. Virkelig behagelige at have på til sport - og generelt. Gå en størrelse ned i forhold til hvad du plejer at bruge.... 3) Prisen! For under 400 kr får du virkelig kvalitet for pengene. 4) Deres kundeservice. Personlig, hurtig og meget engagerende. Jeg modtog en håndskrevet hilsen fra de 2 kvinder, med ønsket om at produktet ville falde i min smag. Det kalder jeg personlig service Der går ikke lang tid før jeg skal have fingre i et par tights mere til hyggebrug. Thumbs up til Louise og Kathrine for at have udviklet et produkt, der er målrettet til os kvinder. Se mere

  Vivi Høy Frølich Avatar Vivi Høy Frølich
  15. February 2018

  5 star review  Jeg elsker mine Caitlyn tights fra Ikaika ! De lever helt op til forventningerne - jeg er bestemt fan! Hurtig levering og super kundeservice. Jeg vaklede mellem en str M eller L og som de selv skriver, oplever flere at de er lidt store i størrelserne, dog frygtede jeg at de ville blive for korte i benene. Dette var bestemt ikke tilfældet med den str. M jeg endte med at købe. 5 stjerner fra en langbenet, tilbagevendende kunde 😀

  Christina Berg Christensen Avatar Christina Berg Christensen
  22. February 2018
 • 5 star review  Super lækre tights som sidder rigtig godt. Levering var hurtig med en lille håndskreven hilsen. Jeg handler helt sikkert her igen 🙂

  Mette Lind Jensen Avatar Mette Lind Jensen
  24. January 2018

  5 star review  Endelig! Et par tights der IKKE viser trusser til resten af fitnesscentret. Har prøvet mange forskellige tights, og de her fra Ikaika indtager klart førstepladsen! Hvorfor? 1) De er ikke gennemsigtige pga det dobbelte lag stof. 2) De er tætsiddende og falder ikke ned. Virkelig behagelige at have på til sport - og generelt. Gå en størrelse ned i forhold til hvad du plejer at bruge.... 3) Prisen! For under 400 kr får du virkelig kvalitet for pengene. 4) Deres kundeservice. Personlig, hurtig og meget engagerende. Jeg modtog en håndskrevet hilsen fra de 2 kvinder, med ønsket om at produktet ville falde i min smag. Det kalder jeg personlig service Der går ikke lang tid før jeg skal have fingre i et par tights mere til hyggebrug. Thumbs up til Louise og Kathrine for at have udviklet et produkt, der er målrettet til os kvinder. Se mere

  Vivi Høy Frølich Avatar Vivi Høy Frølich
  15. February 2018

  5 star review  Jeg elsker mine Caitlyn tights fra Ikaika ! De lever helt op til forventningerne - jeg er bestemt fan! Hurtig levering og super kundeservice. Jeg vaklede mellem en str M eller L og som de selv skriver, oplever flere at de er lidt store i størrelserne, dog frygtede jeg at de ville blive for korte i benene. Dette var bestemt ikke tilfældet med den str. M jeg endte med at købe. 5 stjerner fra en langbenet, tilbagevendende kunde 😀

  Christina Berg Christensen Avatar Christina Berg Christensen
  22. February 2018