SAMTYKKE

Når du tilmelder dig IKAIKA’s nyhedsbrev, accepterer du at modtage nyheder, pressemeddelelser og anden information i relation til IKAIKA via e-mail.

Dit samtykke kan til enhver til tilbagekaldes. Dette kan gøres ved hjælp af det link, der medfølger nederst i hvert enkelt nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, tager vi vare på dine oplysninger. Læs mere herom nedenfor.

 

PERSONDATA POLITIK

I dette afsnit er det beskrevet, hvordan IKAIKA ApS (CVR: 39459124) indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med køb og henvendelser hos IKAIKA. Derudover vil dette afsnit også gælde de oplysninger vi indsamler, når du besøger os på www.ikaika.dk.

Når du besøger www.ikaika.dk indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Disse oplysninger bruges til statistik og adfærdsmønstre for at forbedre kundeoplevelsen og hjemmesidens performance. Desuden anvendes disse oplysninger til målrettet markedsføring og retargeting på sociale medier og display annonceringer.

Når du bestiller ved IKAIKA ApS har vi behov for oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, for at bestillingen kan leveres til dig samt at ordrebekræftelse og faktura kan sendes til dig. Dine kortoplysninger håndteres og krypteres af QuickPay, og IKAIKA ApS har derfor ikke adgang til disse følsomme oplysninger. For at sikre så høj en sikkerhed som mulig er hjemmesiden www.ikaika.dk ydermere SSL certificeret.

Oplysningerne benyttes også til at overholde juridiske forpligtelser i forbindelse med regnskabsaflæggelse, samt at forhindre misbrug og svig.

Deltager du i en konkurrence på hjemmesiden, instagram eller facebook, indsamler vi oplysninger for at kunne kontakte vindere samt sende præmier afsted.

Dine personlige oplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre det er angivet i følgende afsnit. Ved mistanke om ulovligheder påtager vi os retten til, i henhold til lovgivningen, at videregive oplysninger til offentlige myndigheder. Dette kan være oplysninger til politi og skat.

For at kunne levere købte varer videregiver vi personlige oplysninger til tredjepart (GLS). Vi samarbejder med eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Dette er blandt andet i forbindelse med udvikling af tekniske platforme samt målrettet markedsføring på de sociale medier. Derudover videregives dine oplysninger til at behandle finansielle transaktioner og at sende dig faktura (Dinero).

Alle databehandlere er der indgået en såkaldt DPA med, som sikrer at persondataloven overholdes, når der deles data med tredjepart. Alt dette skal give dig den mest optimale købsproces.

Ved køb på www.ikaika.dk bliver dine oplysninger registreret, men du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved data opbevaret af IKAIKA ApS eller 3. part. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@ikaika.dk.

De dataansvarlige i IKAIKA ApS er Louise Melchier Nilsson & Kathrine Brothmann Heindahl.