Persondatapolitik

Når du besøger www.ikaika.dk indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Disse oplysninger bruges til statistiske og adfærdsmæssige formål for at forbedre kundeoplevelsen og hjemmesidens performance. Desuden anvendes disse oplysninger til målrettet markedsføring og retargeting på sociale medier og display annonceringer.

Dine kortoplysninger håndteres og krypteres af QuickPay. IKAIKA ApS har således ikke adgang til disse følsomme oplysninger. For at sikre så høj en sikkerhed som mulig er hjemmesiden ydermere SSL certificeret. 

Oplysningerne benyttes ligeledes til at overholde juridiske forpligtelser i forbindelse med regnskabsaflæggelse, samt at forhindre misbrug og svig.

Deltager du i en konkurrence på hjemmesiden, instagram eller facebook, indsamler vi oplysninger for at kunne kontakte vindere samt sende præmier afsted.

Dine personlige oplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre det er angivet i følgende afsnit. Ved mistanke om ulovligheder påtager vi os retten til, i henhold til lovgivningen, at videregive oplysninger til offentlige myndigheder. Dette kan være oplysninger til politi og skattevæsen.

Vi samarbejder med eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Dette er blandt andet i forbindelse med udvikling af tekniske platforme samt målrettet markedsføring på de sociale medier. Derudover videregives dine oplysninger til at behandle finansielle transaktioner, samt til at sende dig faktura via regnskabsprogrammet Dinero.

Når du bestiller ved IKAIKA ApS har vi behov for oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, for at bestillingen kan leveres til dig samt at ordrebekræftelse og faktura kan sendes til dig. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Personoplysningerne registreres hos IKAIKA  ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende disse til egne formål. Vi samarbejder alene med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]. Disse rettigheder har du efter persondataloven De dataansvarlige i IKAIKA ApS er Louise Melchier Nilsson & Kathrine Brothmann Heindahl.

Cookies:

IKAIKA ApS bruger cookies til at lagre website statistik med det formål at optimere brugerens oplevelse af webshoppen, optimere design på webshoppen og målrette markedsføringen til forbrugeren.