SIKKER HANDEL

Hos IKAIKA er du i trygge hænder. Vi er nemlig SSL-godkendt, hvilket vil sige, at du handler på en sikker forbindelse. SSL-sikkerheden medfører, at de personlige oplysninger du angiver, når du handler på www.ikaika.dk, forbliver private, således at hackere og andre uvedkommende ikke kan komme i besiddelse af disse informationer. Det vil således sige, at din adresse, dankort-oplysninger osv. er sikret imod hackerangreb og identitetstyveri.

VI PASSER PÅ DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du videregiver personlige oplysninger til os, som eksempelvis navn, adresse og mail, i forbindelse med et køb, er vi ansvarlige for at opbevare og beskytte disse fortrolige oplysninger. Vi anvender informationerne til flere forskellige formål. Det primære er naturligvis at yde en ordentlig service og opfylde vores forpligtelser over for dig som køber. Derudover kan oplysningerne være nødvendige i forskellige sammenhænge – eksempelvis hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med leveringen af dine varer.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke informationer vi ligger inde med. Skulle vores oplysninger være forkerte eller ufuldstændige, kan du bede os ændre disse eller slette dem helt. Dette er ligeledes tilfældet, hvis du finder det irrelevant, at vi har registreret dine personlige oplysninger, eller hvis du ønsker at tilbagekalde tilladelsen til, at vi anvender disse til markedsføringsmæssige formål. Dine oplysninger vil alene blive videreformidlet til tredjepart i tilfælde, hvor det er nødvendigt, for at vi kan leve op til vores forpligtelser over for dig som køber.

Har du flere spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os!

Mail: info@ikaika.dk

Telefon: 60 53 49 93