Om Os

I·KAI·KA er et nyt dansk sportsbrand med store ambitioner. Med få kvalitetsprodukter fra start, er vores mål hurtigst muligt at udvide sortimentet, dog uden at gå ned i kvalitet. Vi arbejder ihærdigt på at kunne tilbyde så mange størrelser og designs som muligt. Vi har en klar intention om at være et sportsmærke for ALLE, stor som lille, ung som gammel. Vi har kontor i både Odense og Aarhus og bestyres, samt drives til daglig af to unge kvinder ved navn Kathrine og Louise.

KVINDERNE BAG I·KAI·KA

Kathrine er uddannet erhvervsøkonom fra Aarhus Universitet. Ud over at udleve drømmen som iværksætter er hun professionel håndboldspiller i CSKA Moskva og på det danske landshold. Louise er uddannet cand.merc.jur fra Aarhus Universitet i 2018, og spiller håndbold ved siden af livet som iværksætter. …

OG HVAD BETYDER I·KAI·KA?

I·KAI·KA er hawaiiansk og betyder ”stærk”. Valget faldt helt naturligt på dette navn, da vi har en ambition om at skabe et stærkt brand, der kan hjælpe dig med at finde din indre styrke.

Vores utallige træningstimer skal blive DIN fordel.
Vi ønsker at dele vores erfaringer med dig via kvalitetsprodukter til overkommelige priser.
Vi ser IKAIKA som mærket hvor design, kvalitet og pris går op i en højere enhed.

MISSION & VISION

Vi vil tilbyde kvalitetstræningstøj i dansk design til alle uanset alder og størrelse. Vores utallige træningstimer skal blive DIN fordel igennem kvalitetsprodukter, der skiller sig ud fra mængden, til konkurrencedygtige priser. Vores tøj er nøje udvalgt med henblik på at sikre høj kvalitet, god pasform og efterleve de høje standarder vi selv, men også kunderne har, til træningstøj. Uanset sportsgren skal præstationen være i fokus, og dermed skal din påklædning bidrage bedst muligt hertil. Vi ser I·KAI·KA som mærket hvor design, kvalitet, pris og service går op i en højere enhed.

Vores vision er at blive en af de førende leverandører af træningstøj både nationalt og internationalt.

Vi håber, I vil tage godt imod os og vores produkter.
Vi glæder os i hvert fald til at servicere jer!

Kathrine & Louise